Inspirations

ZARA TRF Autumn Lookbook

October 20, 2014

1408112000_1_1_1_web

In love with almost all the pieces shown on the September lookbook from ZARA. However, the ones shown above are my favorite looks – I especially have an eye on the baby pink bomber jacket!

1408103000_1_1_1_web1408113000_1_1_11408108000_1_1_1_web

Get inspired and rock your outfits during these cold days that are so close.

 

E dashuruar me pothuajse të gjitha veshjet e treguara në lookbook te muajit shtator nga Zara. Megjithatë, këto qe kam zgjedhur lartë janë të preferuarat – Veçanërisht i kam vënë një sy palltës ngjyre pembe të lehtë.

Inspirohuni nga këto veshje dhe bëhuni gati për ditët e ftofta që po vijnë. 🙁

#fishnetsandrainbows

 

 

 

You Might Also Like

  • Reply Buy instagram and twitter followers November 1, 2014 at 11:55 pm

    I have read so many articles or reviews on the topic of the blogger lovers except this post is really a nice article, keep it up.

  • Leave a Reply to Buy instagram and twitter followers Cancel Reply