Looks

Winter White

November 24, 2014

6.jpg

Morning everyone,

I always feel so fresh and ready on Mondays, despite today. I felt like sleeping and not moving from the bed….it is quite cold and foggy today in Prishtine so, definitely this weather had an impact on me being lazy.

3.jpg 5.jpg 74.jpgfar9.jpg11.jpg12.jpg

We took these pictures that I am posting now on Saturday, when the weather was a bit warmer and sun was upon us. Despite taking pictures on this weekend that we just left behind I was also shooting a video almost all day long. It was for Klan TV show which is based in Kosovo, and the idea was to shoot ‘my day’ and inform the audience about my blog and everything that I go through during my usual day; I was sooo happy about it and had so much fun. I’ll give all of you details once I know them.

Get inspired by today’s outfit and definitely cover yourself with a huge scarf as the one shown in this post. I actually love this scarf from ZARA, it keeps me warm….

Wearing:
ZARA Scarf
All other pieces are from Mango

Photography:
Blerim Berisha

Hair and Make-up:
Studio Sellma Make up and Hair Kaci

Miremëngjes të gjithëve,

Gjithmonë ndihnem mjaftë aktive dhe e gatshme për ditën e Hënë, sidoqoftë sot deshta vetëm të vazhdoj të flej tërë ditën. Koha është me mjegull dhe mjaftë e ftohët, dhe besoj se kjo ndikoi në disponim tim sot :(.

Fotografitë të cilat po i postoj tani i kemi bërë të Shtunën, kur koha ishte më e mirë dhe me diell. Përveq fotografive këtë vikend që lam pas kemi xhiruar edhe një emision me televizionin Klan Kosova gati tërë ditëëëën. Mirëpo besoj se do të dalë diqka mjaftë interesante dhe mund të kuptoni më shumë për një ditë timen të zakonshme! Do të ju jap detajet sapo te i kuptoj pasi që tani nuk e di se kur dhe në sa ora do të shfaqet emisioni!

Inspirohuni nga veshja e zgjedhur për sot dhe definitivsht mbulohuni me një shallë të nxehtë. Unë preferoj këtë nga ZARA qe kam në fotografi, më mban nxehtë mjaftueshëm….

Veshur:
Shalli ZARA
Tjerat të gjitha nga MANGO

You Might Also Like

Leave a Reply