Looks

What to wear in transitional weather?

October 13, 2014IMG_0888IMG_0882

The weather again is changing extra ordinarily in Prishtine, winter to summer and vice versa. This weekend though we’ve had quite a summerish weather and I definitely took advantage of that, bare legs > everything. I just love the feeling of skirts and shorts, one of the main reasons why I like summer so much, less clothes – more fun!

IMG_0783IMG_0794 (1)

IMG_0785IMG_0916IMG_0845IMG_0838IMG_0857

Recently, I’ve visited veneramustafa’s atelier quite often, and actually been eyeing this patterned skirt. The time has come to wear it and it just looked attractive for a beautiful sunny day covered in green grass, it combined way too well with the environment. We’ve all noticed the stella mcartney shoes fever lately, flatforms with star signs on without but still stunning, I’d prefer the ones with the stars though. So, these ASOS flatforms looked similar to those ones and were somehow stella mccartney inspired.

Have a productive day and don’t forget to regularly check my blog for more inspirations.

Wearing:
veneramustafa top and skirt
ASOS flatforms

Photography: Blerim Berisha

Koha po ndryshon në Prishtinë, prej dimrit në verë apo e kundërta. Sido qoftë, këtë vikend kemi pasur një kohë vere dhe patjetër qe vendosa te vesh diqka më te lehtë dhe verore. Me pëlqen kryesisht shumë ndenja e fundeve dhe pantolonave te shkurtra, një ndër arsyet kryesore pse më pelqen vera.

Se fundmi kam vizituar atelenë e dizairjneres në Prishtinë veneramustafa mjaftë shpesh, dhe poashtu e kam vërejtur këtë fund disa here, thjesht më pëlqente shumë dizajni dhe ngjyrat. Koha erdhi që të e veshi, dhe dukej mjaft atraktiv për një ditë të bukur me diell si ajo sot, pra fundi kombinohej mjaftë mirë me ambientin. Të gjithë besoj se I kemi vërejtur ethet e këpuceve të larta të dizejnatores Stella Mccartney, me yje apo pa, mirepo une preferoj ato me yje më shumë. Keshtu që, duke e marre parasyshë cmimin e atyre këpuceve, huh, vendosa që të shkoj me diqka të ngjashme nga ASOS.

Shpresoj të keni një ditë sa më produktive dhe po ashtu mos harroni të vizitoni blogun tim per inspirime të reja.

Veshur:
veneramustafa fund dhe maice
ASOS këpucë

 

 

You Might Also Like

Leave a Reply