Looks

Two in One!

November 26, 2014

1.jpg

Heellooo guys,

For today I am posting a combination of two outfits and you can definitely choose the one that fits your style better. Lately I’ve been collaborating with Mango in Prishtina and I love how they’re clothes make me feel, at times chic and elegant and at times all cool and careless, just how I like.

2 7.jpg5.jpg 6.jpg 8.jpg4.jpg3.jpg9

First, I’ve chosen the Jacket from Mango which is huge and keeps me really warm, that is the reason why I went for the burgundy short dress and bare legs since, I almost didn’t feel any cold haa! I wore this outfit with the these black flats that in my opinion looked quite good with the whole outfit.

Second, I’ve chosen the same jacket but just styled it with a casual white top, same purse (different color) and the chic flats. Also, with a beanie from Hummel which I recently bought and I am loving it!

enjoy your Wednesday guys and don’t forget to check my social networks for the updates!

Wearing:
Ray Ban Sunnies
Hummel Beani
All other pieces from Mango

Photography:
Blerim Berisha

Hair and Make-up:
Studio Sellma and Kaci Hair Studio

Për sot kam zgjedhur një kombinim të dy veshjeve dhe natyrisht ju mund të zgjedhni atë që ju pershtatet më shumë me stilin. Kohët e fundit kam bashkëpunuar me markën Mango ne Prishtinë, dhe më pëlqen shume se si teshat e Mangos më bejne të ndihem unë; nga një herë elegante dhe në raste tjera cool.

Se pari, zgjedha Jaknen nga Mango që është mjafte e madhe dhe më mbante shumë nxehte, për atë zgjedha këtë fusntanin e shkurtë, nuk e pata edhe aaaq ftohtë haha. Këtë veshje e kombinova me këto këpucet e zeza, dhe pvr mendimin tim shkonin shumë me gjithë veshjen.

Se dyti, zgjedha përseri këtë jakne për një dukje më ndryshe: me maicën e bardhë të thjeshtë, shorcet të cilat nuk po shihen në foto, me canten e njejtë (mirepo ngjyre zezë), dhe i shtova kete kapelen nga Hummel. Ne fund doli diqka interesante dhe ndryshe nga veshja e parë!

shijoni këtë të Mërkurë dhe gjithë javën!

xx
#fishnetsandrainbows

Wearing:
Ray Ban Syze
Hummel Kapele
Dhe te tjerat nga Mango

#fishnetsandrainbows

You Might Also Like

Leave a Reply