Looks

Three’s a Trend: Denim!

November 13, 2014

A number of people have asked me regarding my love for Denim, like they’ve noticed that I use to often wear a combo of Denim, and it is totally true! Also, One of the questions made to me on the Radio Interview was: “We’ve often noticed on the blog your vintage denim jacket, is denimin/trendy this year”? haha. Regardless of fashion, I, personally, will always be into denim pieces. Really, what’s more good looking than some utterly comfy jeans, or just a (big) vintage Denim jacket?

Nevertheless, I’ve also noticed on quite some magazines and also on numerous blogs the Denim mania, so despite my lifetime loving of the pieces, I have to admit that Denim is trendy as well.

Enjoy the photographs taken by Besian Durimshi aaand get inspired by today’s #allDenim outfit!

Have a blast. #fishnetsandrainbows #FAR

Wearing:
H&M Shirt
H&M Jeans
Levi’s Vintage Denim Jacket
ZARA Shoes

Një numër i njerëzve më kanë pyet sa i perket Trendit Denim (Materiali Xhins), veqanërisht, kur isha prezente ne Radio me pyetën: Kemi verejtur që të pëlqen mjaftë shumë kombinimi Denim dhe po ashtu e kemi vërejtur edhe në blog këtë kombini, a është diqka që të pëlqen apo është edhe në trend kohët e fundit?” Mua më pëlqen shumë ky lloj kombinimi, në fund qka duket më bukur se disa xhinse apo nje xhakete vintage në atë material?

Poashtu, perveq kësaj kam verejtur në revista të ndryshme dhe në shume blogje këtë Denim mania, kështu që mund të them se pa marrë parasyshë pelqimit tim ndaj Denim është edhe në trend dhe mund ta konsideroni këtë kombinim, posaqërisht në këtë kohë jo edhe aq të ftohët.

Shpresoj të kaloni një ditë të bukur dhe inspirohuni nga kjo veshje!!! #fishnetsandrainbows #FAR

Veshur:
H&M Këmishë
H&M Xhinse
Levi’s Xhaketë
ZARA Këpucë

 

 

You Might Also Like

  • Reply Ajla Šeperović November 13, 2014 at 6:40 pm

    Very cool! So stylish, love it 🙂

    http://ladyayla.blogspot.com/

  • Reply Anyla Dautaj November 13, 2014 at 10:00 pm

    Simply gorgeous!!!!

  • Leave a Reply