Looks

The Jeffreys got me.

November 17, 2014

9.jpg 7

6.jpg5.jpg 4.jpg 3.jpg 2.jpg 1.jpg 8.jpg 10.jpg
Hello lovely readers..

I’m going to write this post real fast just to give you all a quick insight of my day. We shot these photographs yesterday in the morning and then I went to Skopje for some fun and came back late at night. However, today I had to get up around 6:00, take a shower, and get ready for everything :(. I will be present at a Program at RTK today and then need to run for a quick photo-shoot, so today I think these photographs will mainly do the talking, especially those leopard Jeffrey Campbell shoes that I purchased on Saturday and I’m just in love with them.

Have fun.

Po e shkruaj këtë post shume shpejt vetëm sa të ju informoj pak për këto dy ditë. I kemi bërë këto fotografi dje në mengjes dhe pastaj jam nisur për në Shkup, Maqedoni dhe u ktheva vone në mbremje. Sidoqofte, sot jam zgjuar herët 🙁 pasi qe do te kem nje ditë të zënë, në punë, dhe diku rreth ores 13:00 do të jem mysafire në RTK, mirëpo në facebook dhe instagram do të tregoj orën e saktë se kur shfaqet emisioni. Tash po ju lë t’i shijoni këto fotografi dhe veshjen time të dites, në kombinim me këpucat e reja Jeffrey Campbell….që po i dashuroj.

#ritasaraqi #fishnetsandrainbows

Wearing:
Bershka Jacket
Mango basic top
Mango black pants
Jeffrey Campbell shoes
Dior Bag

You Might Also Like

  • Reply Arbesa November 22, 2014 at 3:32 pm

    Qka te ka shty me hap kete block

  • Reply Leorina November 27, 2014 at 11:05 pm

    Really like ur style! So inspiring ☺️ The jeffreys were kind of perfect! Keep up ur good work :))

  • Leave a Reply