Lifestyle

Sun in the sky, you know how I feel…

November 4, 2014

 

13

Are you ready for winter guys? Well, you better be since winter ain’t asking haha! Based on the outfit I chose for today, I might be not totally ready…still considering the bare skin and the open dresses, but I’ll get used to the cold soon and soon enough I’ll be covered in huge scarves.

3.jpg 5.jpg7.jpg1.jpg8.jpg10.jpg14.jpg6.jpgMy week has been pretty productive with a lot of happenings; a number of interviews in TV shows, plus some magazines… which will be out soon. I am really excited and I just can’t stop working on this. It’s like I’ve found what I love and I’m not getting bored of it. Lately, all I’ve done is work on this and then talk about it – my latest obsession #fishnetsandrainbows. I hope my friends aren’t tired of me already haha. I’ve heard a million of people say that ‘doing what you love’ is the key. Regardless of reading all the motivational quotes and speeches by different individuals who state the same, I just couldn’t feel it enough until now…until today. So, please let me take some time to open these feelings to you – and, of course, remind you all that working on what you really love is the secret to a happier and more fulfilling life.

Have a good Tuesday ya’ll, and check out my social networks: instagram, twitter, and facebook.

#fishnetsandrainbows

Wearing:
Two. n Dress
H&M Fur Coat
ZARA Boots
ZARA Clutch

Photography:
Blerim Berisha

A jeni gati për dimër njerëz? Hmmm, më mirë të jeni pasi që dimri nuk po na pyet haha! Bazuar në veshjen që kam zgjedhur për sot nuk mendoj se unë jam edhe aq e gatshme…ende jam duke i konsideruar fustanet; sido qoftë shumë shpejtë do të jem gati për dimër e mbuluar me shalle dhe pallta.

Java ime ka qenë mjaftë produktive me një shumë të ngjarjeve; kam qenë prezente në disa emisione dhe po ashtu më kanë intervistuar për një revistë, e cila del së shpejti. Jam shumë e gëzuar dhe thjesht nuk po ndalem duke punuar në të. Po ndihem që tani e kam gjetur atë që une dua dhe deri tash nuk ka ndodhur asnjë herë të mërzitem nga kjo. Pra, kohët e fundit krejt ajo që bëj është punoj dhe flas për të, obsesioni im #fishnetsandrainbows. Shpresoj se miqtë nuk janë lodhur prej meje dhe gjithë tregimeve haha. Kam ndegjuar prej shume njerëzve që thonë se celësi është ‘të bëni atë që doni’ dhe pavarsisht gjithë kuotave që kam lexuar dhe fjalimeve motivuese që kam dëgjuar nga persona të ndryshëm, nuk jam ndi ashtu deri më tani…deri më sot, pasi që tani ndihem ndoshta po ashtu si ata njerëz që dikur vetëm i ndegjoja. Pra, sot i hapa këto ndjenja me ju,..dhe po ashtu të gjithë juve që tani lexoni këtë post do ju sygjeroja po të njejtën gjë, së paku provoni të bëni atë që ju e doni!

Kaloni një të Martë të mrekullueshme dhe…mos harroni të me përcjellni në rrjetet sociale: instagram, twitter, dhe facebook.

#fishnetsandrainbows

Veshur:
Two. n Fustan
H&M Palltë
ZARA Çizme
ZARA Çantë

 

You Might Also Like

Leave a Reply