Looks

Shall I name this #BBHMM?

March 28, 2015

1Oh hey, do you guys agree with the title of this post haha??? I went for all leather to match with the badass attitude I had that day!! And then all suddenly Riri comes along with a new single #BBHMM where she is wearing a killer jacket highly resembling to mine 😉

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

So, how did you start this weekend? I know this rainy weather is making us lazy and bored, I really want the sun back….everything feels better when the sun is shining. I am sure you all feel the same! L

It’s 9 AM and I am working on this new post and thinking how much I enjoy mornings, really! I love waking up at 8 or 9 AM in the weekends and enjoy a coffee while I listen to some good tunes and work on my blog. Sometimes when I sleep up to 11 or 12 I feel like I’ve wasted the whole day doing nothing…I am definitely a morning person.

So, as you guys see I went for an all leather outfit this time. I am in love with my new leather jacket and I also found this short leather skirt in a Vintage shop in Istanbul and loved it. Also the good thing about it is that it is from a vintage shop so it is definitely a unique piece, I had to buy it!

Have a good weekend everyone and don’t forget to check out my social networks for updates: @instagram, @facebook, @twitter!

Hugs,

RITA SARAQI

Hey njerëz, a po pajtoheni edhe ju me titullin e këtij posti? Këtë here zgjodha një veshje krejt lekurë për të u përshtatur me disponimin që kisha atë ditë #badass. Pastaj, krejt pa pritur Rihanna vjen me një këngë të re #BBHMM ku ka të veshur poashtu një jakne të lëkures shumë të ngjajshme me timen 😉

Si ju filloi juve vikendi? Jam e sigurt që kjo kohë me shi po ju bën dembel…edhe mua njejtë. Gjithqka është ndryshe kur e kemi diellin prezent, personalisht ndihem me më shumë energji dhe pozitivitet.

Tani eshte ora vetem 9 ne mengjes dhe une deri sa pi nje kafe dhe shkruaj kete artikull, mendoj se sa shume më pelqejnë mëngjeset. Në raste (të rralla) kur flej deri në 11 apo 12 ndihem se dita me ka shkuar huq pa bërë asgjë, jam definitivisht një person i mëngjesit!

Pra këtë herë zgjodha të vesh jaknen dhe fundin e lëkurës: jaknen nga Mango dhe fundin e gjeta në një vintage dyqan në Stamboll. Më pëlqen shumë të blej nga vintage dyqane për shkak që janë shume unike dhe natyrisht nuk I gjen cdo kund. Nuk do të kisha menduar se lekura me lekurë shkon aq mirë si veshje mirëpo më vjen mirë qe e provova dhe doli diqka interesante! #mixandmatch

Kaloni një vikend sa më të mirë dhe mos harroni të më ndjekni në rrjete sociale @instagram, @facebook, @twitter!

Përqafime,

RITA SARAQI

 

You Might Also Like

Leave a Reply