Lifestyle

Saturday and Sunday!

March 8, 2015

10.jpg

So, since I started blogging the idea was to include more of my lifestyle in it: basically, not only show pictures of my outfits but also walk you through some of my days and special experiences.

4.jpg 3.jpg 5.jpg1.jpg2.jpg 7.jpg 8.jpg 6.jpg16.jpg 13.jpg 14.jpg 18.jpg 17.jpg 19.jpg

Well, this time is a Saturday Night Out kind of post where you guys get to see some pictures of the outfit, food, and friends: bits and pieces of everything.

The weekend passed too quickly, actually I don’t even have weekends anymore. On Saturday I woke up at 6:30, because at 8 AM I had to go get my hair and makeup done and get ready for the upcoming shoot which is going to be quite special.

So, Nart and I decided to go out for some drinks on Saturday with some friends and for a dinner at this place that we usually enjoy hanging out at. It was a pretty chill night and it didn’t involve any hard partying or anything of that kind since both of us were quite tired and all we wanted to do was s l e e p. Still, it was fun! Prior to that though I went at Mom’s new office and took some outfit pictures haha, it was really cold and snowy that night, so I really couldn’t sacrifice to take photos outside.

Whereas my Sunday was an all day ‘pampering myself’ kind a day, where I was trying different hair and facial masks and most importantly I had a marathon of Girls Show since I had not watched any new episodes yet.

It is Monday though and I am trying to get ready both physically and mentally for a quite tough week that I have ahead of me!

Have a great week everyone and enjoy your days as much as you can.

Lots of love,

fishnetsandrainbows

Wearing:
ZARA Coat
H&M One Piece
ZARA Hat
ZARA Boots

Këtë herë vendosa të e bëj një post për natën e së Shtunës mbrëma, i cili përfshin fotografi të ndryshme prej veshjes, ushqimit, shoqerisë: nga pak prej të gjithave. Vikendi kalojë shumë shpejt, në fakt tash as qe kam më vikende, për shkak që punoj në blog. Të Shtunën u zgjova në 6:30 në mëngjes  në 8 shkova për të i bërë flokët dhe grimin për fotografitë e radhes të cilat do të jenë mjaftë speicale.

Narti dhe une vendosëm të dilnim të Shtunën për darkë me shoqëri tek një vend mjaftë i lezeqëm, Basilico. Ishte një natë e mirë dhe e qetë haha, nuk përfshiu shumë alkool dhe ‘partying’ deri në mëngjes. Para asaj isha tek zyra e re e nënës për të i bërë disa fotografi të veshjes. Ishte shumë ftoht  dhe po ashtu binte borë kështu që nuk munda të sakrifikoj për të bërë fotografi jashtë atë ditë. Por me rrëndësi është që mundeni me e pa se qfarë zgjodha të vesh atë natë.

Ndërsa ditën e Dielë e pata tëgjithën për vete, duke bërë maska të ndryshme për fytyrë dhe flokë.  Jam e obsesionuar mbas lëkurës dhe tenit të pastër dhe mundohem që qdo vikend të bëj maska natyrale për fytyre. Po ashtu Sezonën e fundit të Serialit Girls nuk e kisha parë, kështu që bëra një maratonë dhe i shiqova të gjitha për një herë haha (besoj se ju ka ndodhur).

Kaloni një javë sa më të mirë!

Përqafime,

fishnetsandrainbows

Veshur:
ZARA Palltë
H&M Një pjesëshe (Pantollona)
ZARA Kapelë
ZARA Cizme

You Might Also Like

  • Reply Valjeta March 10, 2015 at 9:49 pm

    Gorg!! Did u buy those boots recently on Zara or u have them from past years??

    • Reply ritasaraci March 11, 2015 at 10:16 am

      Thanks darling! I bought them last year! <3

    Leave a Reply to Valjeta Cancel Reply