Inspirations, Lifestyle, Looks, Press

RITASARAQI X SPRINGFIELD

June 10, 2015

RitaSpring06YESSS! My latest collaboration is now LIVE! I’m so happy for this and couldn’t wait to share it with everyone.

So, how’s your week going loves? The beautiful sun and this gorgeous warm weather makes me think of the sun, sea, salt, ahhh it’s only another week of work until my getaways begin.

RitaSpring03image (11) RitaSpring04RitaSpring01RitaSpringRitaSpring02image (10)image (9)image (8)Since I’m leaving next week to the seaside this past weekend I went to shopping malls in Prishtine to find some cute beach pieces.

Well, I know you guys think that we don’t have many places to shop in here, which was exactly my opinion before starting the blog and even after months of blogging. However, now that I know every shopping mall and every little clothing shop in the city…I somehow changed my mind.

As I told you this past Saturday I went to ALBI Mall to see if I find anything for the seaside and the answers was positive.  I found so many good clothing pieces in Springfield, I just loved the style of their summer collection: it was some sort of boho style with lots dresses, shorts, kimonos…plus the jewelry and the socks were too cute.

So I got some pieces there, for example this printed top that I’m wearing in these photos and also the red necklace, I just loved them.

I am also so happy for this collaboration since even the photos turned out pretty beautiful thanks to Shenoll Zehri who captured some really good shots.  Recently I’ve signed other agreements for upcoming and super interesting collaborations and I can’t wait to tell you everything.

Be safe.

LOVE,

RITASARAQI

Wearing:
Springfield (ALBI Mall)
Sunnies Ray Ban from Luxotica Neziri
Shoes from ZARA

Hair:
Vogue Hair

Photography:
Shenoll Zehri

YESSS! Bashkëpunimi im i radhës tash live në blog. Kam qenë shumëëëë e lumtun për këtë bashkëpunim dhe mezi prisja të e ndajë me ju.

Si po ju shkon java juve? Dielli i bukur dhe kjo kohë e nxehte më bën të mendoj për gjërat me të bukura, diellin, detin dhe krypen mhmmm, dhe tash më ka mbetë vetë edhe një jave pune dhe është koha per plazhë! Wohoo Për kërtë arsye vikendin që shkoi bleva disa tesha të reja për ditët në bregdet.

E di që shumë prej juve keni mendim se nuk ka shumë zgjedhje për shopping tek ne. Edhe une mendonja njejtë para se të filloja blogun, ndoshta edhe disa muaj më pas. Mirëpo tash që di secilën Qendër Tregrare te ne po ashtu edhe secilin dyqan sado të vogël, më ka ndryshuar mendimi.

Këtë her ë gjeta shumë gjëra të bukura në Springfield në ALBI Mall. Më pëlqeu shume koleksioni veror në Springfield, mund të them se gati të gjithë fusanat, shorcet, qorapet, kimonot kishin prints që i bënin veshjet interesante dhe boho, taman për verë. Disa që më pelqyen me se shumti vendosa edhe të  i vesh për këtë blog post.

Kënaquni me fotografitë dhe shkrimin, ndërsa bashkëpunime të reja po vijnë shumë shpejtë, kështuqë kontrollojeni blog-un sa më shpesh!

Dashni,

RITASARAQI

Veshur:
Springfield (ALBI Mall)
Syzet Ray Ban from Luxotica Neziri
Kepucet ZARA

Floket:
Vogue Hair

Photography:
Shenoll Zehri

 

You Might Also Like

Leave a Reply