Looks

RITASARAQI X PETRO

September 21, 2015

12

Heyey, it’s Mondayyy! Went to Tirana for the weekend with the girls and had so much fun, ofc. Now back to work and feeling super productive. Actually the weather is making everything better: a bit cold with a few rain drops…uh i love it.

Hmmm, eshte e Hane, cysh po niheni? Kom qene ne Tirane per vikend me shoqe dhe natyrisht qe jemi knaqe. Tash back to reality dhe po ndihna teper gati vec me punu shume edhe me i realizu planet e kesaj jave. Ne fakt, po me duket qe koha po ma jep qet energji se sot eshte pak ftohet dhe me shi ne Prishtine, uh i love it!!!!46 7 812This time I am bringing you guys the pictures of my latest collaboration with PETRO aka #PetritKamberi. Petrit, is a fashion designer based in Amsterdam but he’s from Kosovo and yes I am so happy we got to do some sort of collab together in only a day. Loved his minimal style so we will definitely collaborate again soon.

Sot po ju prezentoj fotografite nga bashkepunimi me Petrit Kamberin, nje dizajner shipetar i bazuar ne Amsterdam, qe njihet si PETRO. Edhe pse shume pak kohe kemi pase u munduam qe me ju sjelle pak fotografi te nje nga veshjeve te Petritit. Mirepo, shume shpejt kemi me punu prap bashke dhe kemi me ju sjelle super kreativitet. wooopsies

have a good Monday. and yes, follow me on Instagram for updates and kool kool pics. @ritasaraqi

l o v e,

RITA SARAQI

Wearing:
PETRO Dress
Gentli (Vagabond) Shoes
ZARA Sunnies

You Might Also Like

Leave a Reply