Press

RITA SARAQI X MANGO Collaboration

November 28, 2014

05
Another beautiful day to be grateful for. Happy Thanksgiving people, don’t forget to remember how lucky we are to simply be, to see and live. Spread love without waiting anything in return and aim for kindness, respect and authenticity.

090601 low quality0802 low quality0703 low quality04 low quality20304
The big day has come and I’m just sooo thankful for all of this. I’ve worked so hard lately and seeing such things happen seems surreal. I’m just taking a moment to think of all the good things that happened lately as a result of hard work. Seeing myself collaborate with such a huge brand as MANGO is still unbelievable for me, but I’m pretty sure I’ll get used to this soon enough!

So, my collaboration with MANGO is now out and you can see/get the posters in all Mango shops in Prishtina (Center and Albi Mall). Take a look and definitely get inspired.

Happy Friday!

fishnetsandrainbows

Një ditë tjetër e bukur për të qenë mirënjohës për të. Urime ‘Ditën e Falemderimeve’ dhe Festën e 28 Nëntorit. Mos harroni jemi me fat që jemi shëndosh dhe jetojmë. Mundohuni të jepni dashni pa pritur diqka prapa, të respektoni njëri tjetrin dhe të jeni sa më origjinal.

Dita e madhe erdhi dhe jam tepeer falemderuese për këtë. Kam punu mjafte shumë së fundmi dhe duke e parë që po ndodhin gjëra të tilla ende më duken vetëm ëndërr. Kështu që, deshta te marrë një minutë kohë të mendoj për gjërat e mira që më kanë ndodhë së fundmi si rezultat i punës. Duke e pare veten të bashkepunoj me nje markë aq te madhe si MANGo më duket ende e pabesushme, por do të mësohem shpejtë.

Pra, bashkëpunimi im me MANGO-n tash është gati dhe prej tash mundeni me i pa/marrë posterat në të gjitha dyqanet e MANGO-s në Prishtinë (Albi Mall dhe ne Qender).

fishnetsandrainbows

Photography: Blerim Berisha

Poster design: Berin Hasi

 

 

You Might Also Like

  • Reply Blertina November 28, 2014 at 10:40 am

    Ritush, this is HUGE!! Urime 🙂

  • Leave a Reply