Beauty

CELL 1

October 11, 2016

2 3
Produktet për fytyrë te cilat kom fillu me i perdorë se fundmi janë nga Cell 1. Më poshtë mundeni me e gjetë një përshkrim rreth produkteve:

4 5 6 7 8 9
CELL – 1 xheli me ekstrakt të pastër kërmilli, efektivisht rikthen qelizat e lëkurës tuaj, dhe po ashtu i jep lëkurës nuancë mat, nështresë ideale për artikujt e tjerë kozmetikë.

Cilësia dhe efekti i shkëlqyer i xhelit është konfirmuar nga miliona konsumatorë të kënaqur në të gjithë botën. Përdoruesit e xhelit Cell – 1 tani raportojnë për përmirësim të ndjeshëm dhe të dukshëm të rrudhave , puçrrave, akneve, plagëve dhe shenjave .

Pas përdorimit të xhelit Cell-1 mund të aplikohen produkte të tjera, siç janë krema e ditës, krema e natës, artikujt kozmetikë, losioni për trupin dhe krema kundër diellit. Rekomandohet përdorimi i xhelit Cell-1 dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.

Këtë herë kompania Swiss Medical Products do të sjell në trepan edhe produktin Cell -1 Body Lotion e cila poashtu përmbanë ekstrakt nga xheli i kërmillit.

Për më shumë informata rreth produkteve Cell 1, shikoni edhe ne faqen e Cell 1 ne Facebook.

xxx

RITA SARAQI

Looks

time is just a concept.

September 17, 2016

BeFunky Collage17 20 21

Walking in the city all day long and actually not believing that I am living in this city. From the moment I leave my apartment (NO 9), located in one of these narrow, yet crowded, yet lovely roads, I suddenly see myself at La Rambla Street, which is always full of tourists: in the morning, afternoon, night or after midnight. Continue Reading…

Health and Fitness, Lifestyle

Good Workout Smoothie

August 24, 2016

I am very happy with the way I am choosing to live my life. After trying gym for some years now I have finally decided that I do not prefer it. Actually, it has been 7 months since I started Pilates and I enjoy it to the maximum, I even think that I won’t ever stop doing it. Well, I do Pilates three times a week and the other days I run for about an hour in Germia National Park.

Usually, during summer I lose my appetite and there are times that I go for a run even though I barely ate that day (not good at all). So, in order to get the energy needed to power the workout I am trying to add smoothies to my daily routine.

Today I tried the ‘Good Workout Smoothie’ and it was delicious.

Get the recipe below:

5 strawberries
12 blueberries
10 raspberries
2 table spoon honey
1 table spoon fresh lemon juice
4 ice cubes

BLEND all ingredients.

Looks

PINKALICIOUS!

August 12, 2016

1 2 3 5

As PINK is the color of the season I’m trying to add as many PINK pieces as possible, I just love how it makes me look all sassyyy! I am also in love with MOM/High waisted/Vintage Jeans and all these. I can say that only this summer I’ve bought like 5 pairs of high-waisted jeans. I am really happy though since the trend is continuing this autumn as well so, I can wear some of them also during autumn season and look super-duper stylish. Continue Reading…

Inspirations, Looks

THREE STRIPES.

August 8, 2016

1ad 2ad

I’m sick of has beens
Coming home
I’m coming home
To the warmth
And It’s madness

As I’m working on this new post I’m listening to some @jungle tunes. The lyrics makes me escape to another reality and I’ve come to the conclusion that music gives me utmost inspiration with my blog.

Just as the wind whips my hair in these pictures, I am currently being whipped by the lyrics of this song.

https://www.youtube.com/watch?v=9JkDzNOgO3U

Continue Reading…