Beauty

CELL 1

October 11, 2016

2 3
Produktet për fytyrë te cilat kom fillu me i perdorë se fundmi janë nga Cell 1. Më poshtë mundeni me e gjetë një përshkrim rreth produkteve:

4 5 6 7 8 9
CELL – 1 xheli me ekstrakt tĂ« pastĂ«r kĂ«rmilli, efektivisht rikthen qelizat e lĂ«kurĂ«s tuaj, dhe po ashtu i jep lĂ«kurĂ«s nuancĂ« mat, nĂ«shtresĂ« ideale pĂ«r artikujt e tjerĂ« kozmetikĂ«.

CilĂ«sia dhe efekti i shkĂ«lqyer i xhelit Ă«shtĂ« konfirmuar nga miliona konsumatorĂ« tĂ« kĂ«naqur nĂ« tĂ« gjithĂ« botĂ«n. PĂ«rdoruesit e xhelit Cell – 1 tani raportojnĂ« pĂ«r pĂ«rmirĂ«sim tĂ« ndjeshĂ«m dhe tĂ« dukshĂ«m tĂ« rrudhave , puçrrave, akneve, plagĂ«ve dhe shenjave .

Pas përdorimit të xhelit Cell-1 mund të aplikohen produkte të tjera, siç janë krema e ditës, krema e natës, artikujt kozmetikë, losioni për trupin dhe krema kundër diellit. Rekomandohet përdorimi i xhelit Cell-1 dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.

Këtë herë kompania Swiss Medical Products do të sjell në trepan edhe produktin Cell -1 Body Lotion e cila poashtu përmbanë ekstrakt nga xheli i kërmillit.

Për më shumë informata rreth produkteve Cell 1, shikoni edhe ne faqen e Cell 1 ne Facebook.

xxx

RITA SARAQI

Looks

time is just a concept.

September 17, 2016

BeFunky Collage17 20 21

Walking in the city all day long and actually not believing that I am living in this city. From the moment I leave my apartment (NO 9), located in one of these narrow, yet crowded, yet lovely roads, I suddenly see myself at La Rambla Street, which is always full of tourists: in the morning, afternoon, night or after midnight. Continue Reading…

Health and Fitness, Lifestyle

Good Workout Smoothie

August 24, 2016

I am very happy with the way I am choosing to live my life. After trying gym for some years now I have finally decided that I do not prefer it. Actually, it has been 7 months since I started Pilates and I enjoy it to the maximum, I even think that I won’t ever stop doing it. Well, I do Pilates three times a week and the other days I run for about an hour in Germia National Park.

Usually, during summer I lose my appetite and there are times that I go for a run even though I barely ate that day (not good at all). So, in order to get the energy needed to power the workout I am trying to add smoothies to my daily routine.

Today I tried the ‘Good Workout Smoothie’ and it was delicious.

Get the recipe below:

5 strawberries
12 blueberries
10 raspberries
2 table spoon honey
1 table spoon fresh lemon juice
4 ice cubes

BLEND all ingredients.