Inspirations

CHANGING TIMES.

December 7, 2016

1_245 tumblr_o0d5m4eHgP1uue8a4o1_1280 3_39Some people might not actually understand, but the way fashion and clothes make me feel is quite exceptional. To me clothing is a part of life in so many ways – as a uniform and armour for the day, as a way of defining my identity, as a form of expression, as a quick-hit shopping cheer-up. So, if you are someone like me: totally hooked on photography, style, clothing, fashion, then you easily get me. Continue Reading…

Looks

NOVEMBER DIARIES.

November 22, 2016

1 3 4 5 6
wearing:
Urban Outfitters Sweatshirt
ZARA Jeans
Stan Smith Adidas Sneakers

Looks

SWEATER WEATHER.

November 15, 2016

What’s more essential during Fall than sweaters? They just keep us so warm and trendy at the same time. To be honest during Fall and Winter I prefer to cover myself in sweaters the whole time, I just feel super comfy and warm wearing them. Since I am a fan of sweaters and lately also a fan of SheIn.com, we teamed up for this new post. So, basically I am giving you guys plenty of sweater ideas that you can order from SheIn.com. Even if you happen not to like any of the ones that I recommend, they have endless options that I am sure will fit your unique style.

Check out below the ones that I’ve liked most:

1sWhite Ribbed Knit Sweater With Patch Detail
2s        Burgundy Turtleneck Drop Shoulder Sweater 

3s

Burgundy Turtleneck Drop Shoulder Sweater 
4sColor Block Funnel Neck Eye Embroidered Sweater
5S 6s
Black Color Block Embroidery Turtleneck Sweater

Don’t forget to check www.shein.com for the warmest, edgiest, darkest, yet hottest sweaters to overcome fall 17 in style!

RITA SARAQI

follow me on instagram to know more bout my daily mood….

www.shein.com

 

Beauty

CELL 1

October 11, 2016

2 3
Produktet për fytyrë te cilat kom fillu me i perdorë se fundmi janë nga Cell 1. Më poshtë mundeni me e gjetë një përshkrim rreth produkteve:

4 5 6 7 8 9
CELL – 1 xheli me ekstrakt tĂ« pastĂ«r kĂ«rmilli, efektivisht rikthen qelizat e lĂ«kurĂ«s tuaj, dhe po ashtu i jep lĂ«kurĂ«s nuancĂ« mat, nĂ«shtresĂ« ideale pĂ«r artikujt e tjerĂ« kozmetikĂ«.

CilĂ«sia dhe efekti i shkĂ«lqyer i xhelit Ă«shtĂ« konfirmuar nga miliona konsumatorĂ« tĂ« kĂ«naqur nĂ« tĂ« gjithĂ« botĂ«n. PĂ«rdoruesit e xhelit Cell – 1 tani raportojnĂ« pĂ«r pĂ«rmirĂ«sim tĂ« ndjeshĂ«m dhe tĂ« dukshĂ«m tĂ« rrudhave , puçrrave, akneve, plagĂ«ve dhe shenjave .

Pas përdorimit të xhelit Cell-1 mund të aplikohen produkte të tjera, siç janë krema e ditës, krema e natës, artikujt kozmetikë, losioni për trupin dhe krema kundër diellit. Rekomandohet përdorimi i xhelit Cell-1 dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.

Këtë herë kompania Swiss Medical Products do të sjell në trepan edhe produktin Cell -1 Body Lotion e cila poashtu përmbanë ekstrakt nga xheli i kërmillit.

Për më shumë informata rreth produkteve Cell 1, shikoni edhe ne faqen e Cell 1 ne Facebook.

xxx

RITA SARAQI