Looks

On Tuesdays we wear PINK!

February 17, 2015

Processed with VSCOcam with f2 presetOh Hi wonderful readers of mineeee,

Did you survive Monday???? Cuz I certainly did haha.

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

I’ve had a pretty hectic week, working at GIZ from 8 – 5 as usual and despite that, soo many meetings and TV shows and Radio shows and everything. I swear lately I’ve only slept max of 6 hours and worked all day and all night. Well I am so so so happy that a lot of things are happening on behalf of the blog and this is motivating and inspiring me to only continue and work MORE!

Today I went for this PINK beautiful coat, well I somehow relate to the quote that: ‘On Tuesdays we wear Pink’ haaa!

I am wearing my favorite Jeffrey Campbell leopard shoes, these black pants by Mango, a pretty cool shirt by ZARA and this beautiful Pink Coat by PAKTA!

I am heading for a meeting right now and can’t write more, but please continue sending me emails and comments and following me on Instagram, Facebook, Twitter.

Loveee! Xxxx

 

Tung tung lexuesit më të mirë ever,

Qysh po ndiheni sot për përvjetorin e 7-të të Pavarsisë? J

Une kam pasë ni javë tepër të ngarkuar, përveq punës në zyre prej 8 – 5, kam pasë shumëë takime për blog, isha poashtu prezente në disa emisione Televizive dhe në Radio. Datat dhe orën  e emisioneve do të e bej publike në Instagram dhe Facebook kshtu që, mos harroni të më ndjekni.

Per këtë të Martë me diell vendosa të i veshi këpucet e mija të preferuara nga Jeffrey Campbell, pantollat ngjyrë zezë nga Mango, këmishen e bardhë nga ZARA dhe palltën super të lezetshme nga PAKTA.

Nuk po kam kohë që të shkruaj më gjatë se tani jam duke u ngutur për nje takim tjetër të rëndësishëm, mirëpo shumë shpejtë do të e shkruaj postin e ri me inspirime te reja!

Ju don,

Fishnetsandrainbows

You Might Also Like

Leave a Reply