Looks

Office Outfit Idea

February 8, 2015

1 (5)

1 (19) 1 (18)1 (17)1 (4)1 (15)1 (14)1 (13)1 (12)1 (22)1 (9)1 (8)
Hello everyone, how are you feeling this Monday?

It’s cold in Prishtine and I don’t feel like writing or working or anything else, I’d rather stay home all day loong today watching a movie or smth 🙁

So, I am not going to keep this long but at lease I’ve taken quite some pictures and you can spend some more time looking at these picsss! I think this outfit fits a day at the office. Sometimes when I have no idea what to wear at work a matching Suit saves me, so you can consider this outfit for a day at the office as well!

xxx

fishnetsandrainbows

Wearing:
Donjeta Macula Jacket and Pants
ZARA Fur Coat

Photography:
Emanuel Gjokaj

Hair by:
Afro Studio Hair & Make Up

Tung tung, qysh po ndiheni këtë të Hënë?

Shuumë ftoht sot në Prishtinë dhe natyrisht qe në kohë si kjo vetëm kisha ndejtë në shtëpi duke e shikuar ndonjë film dhe jo duke punuar në zyre 🙁

Kështu që sot po shkruaj më pak mirëpo kam bërë majftë fotografi që të duket e gjithë veshja. Mendoj se kjo veshje është e duhur për ndonje ditë në punë/zyre. Shpesh kur nuk di se qfarë te vesh në punë mendoj për ndonjë kombinim pantolla dhe setër të njejtë dhe gjithmonë funksionon.

Kaloni një javë të bukurrr!

xxx

fishnetsandrainbows

You Might Also Like

Leave a Reply