Looks

October Snow…

October 27, 2014

2.jpg

1.jpg4.jpg 10.jpg7.jpg11.jpg5.jpg6.jpg
Just wanted to let you guys know that I had some problems with the blog and was unable to post anything for a week, however, I am sooo happy that the blog is back and now I can continue! J

Wearing:
Sweatshirt from Wearme Shop
ZARA Dungarees
ZARA Hat
ZARA Boots
ZARA Bag
Accessorize Rings

Photography:
Blerim Berisha

Deshta vetëm të ju tregoj se kam pasur disa probleme me blog dhe nuk kam pasur mundësi të postoj, megjithatë, tash është në  rregull dhe do të vazhdoj me postimet e zakonshme!

Veshur:
Bluzë nga Wearme Shop
ZARA Shorce (Një pjesë)
ZARA Kapelë
ZARA Çizme
ZARA Çantë
Unazat nga Accessorize

You Might Also Like

Leave a Reply