Looks

October Looks

November 6, 2014

7

Hey guys, today I’m sharing some of my most preferred looks of October. Dive into these looks and get inspired!

8496111012

Hey guys, today I’m sharing some of my most preferred looks of October. Dive into these looks and get inspired!

For any questions about where the clothes are from, freely ask me! J

#fishnetsandrainbows

Sot vendosa t’i zgjedhi disa nga veshjet e preferuara qe i kam postuar gjatë muajit Tetor.

Për cdo pytje në lidhje me markën e veshjes, lirisht më pytni! J

#fishnetsandrainbows

 

You Might Also Like

 • Reply Blerta November 6, 2014 at 11:34 am

  teper bukur

 • Reply Ajla Šeperović November 6, 2014 at 12:13 pm

  Wow, your style is amazing, really inpired me 🙂 I enjoyed watching your outfits, great!

  http://ladyayla.blogspot.com/

  • Reply ritasaraci November 8, 2014 at 7:08 am

   Thanks a lot! 🙂

 • Reply Kristina November 7, 2014 at 4:30 pm

  A mund ti gjejm keto Rroba ne Prishtin , apo jan Rroba te shteteve te huaja ??
  Nese mundesh me trego . Thanks

  • Reply ritasaraci November 8, 2014 at 7:22 am

   Tung Kristina,

   Po disa prej ketyre teshave mundesh me i gjete edhe ne Prishtine: ne Mango, Pimkie (dyqane ne Albi), te tjerat mundesh me i gjet tek dizajnerja veneramustafa dhe dyqani wear me shop.

  Leave a Reply to ritasaraci Cancel Reply