Inspirations

NYFW Street Style

February 19, 2015

On Tuesday morning, fashion week woke up to a huge snow shower in New York City, leaving a few solid inches of white powder on the ground. But apparently the cold didn’t bother the bloggers to try out the most colorful combos.

Being a huge of street style I’ve been constantly surfing the web these days: checking all these amazing pictures of street style taken at New York Fashion Week! I am getting loads of inspiration, I mean just take a look at all these colors, patterns, patches…feels like a rainbow, right?

So, today I am sharing some of my favorite looks from NYFW but this time despite getting inspired I challenge you t0 make a change as well, either on your outfit, hair style, or something else 😉

have a good thursday!

Photos taken from: Vogue

Të martën në mëngjes, java e modës u zgjua ne nje borë të madhe në qytetin e New York-ut. Por siq duket bora dhe ftohti nuk i ndalën blogeret e modës që të i provonin kombinimet me shumë shumë ngjyra.

Duke e marrë parasyshë se jam një fanse e madhe e Stilit të Rruges, këto dite kam shpenzu mjaftë kohe duke shiku fotografi të Javës së Modës në New York. Natyrisht që nuk mungon inspirim prej këtyre fotografive: ndaluni për një minut dhe shikoni krejt këto ngjyra, modele….nga një herë duken si ylber, a po jo?

Kështu që, sot vendosa të i shperndaj disa nga veshjet e preferuara nga NYFW, por këtë herë ju sfidoj jo vetëm të inspiroheni nga këto fotografi por po ashtu të e merrni guximin dhe të bëni ndonjë ndryshim: tek veshja, stili i flokëve apo çka do tjetër!!

Ȅshtë e Enjte dhe duhet të lazdrohemi pak 😉

xx

fishnetsandrainbows

 

 

 

 

You Might Also Like

Leave a Reply