Lifestyle

My Mom’s New Dental Office!

March 5, 2015

1.jpgHello guys, how’s everything?

This week has been amazing, full of new things happening. My mom opened her new Dental Office ‘Dita – Dent’ this week. She has been working for 20 years now at her Private Office and now she opened her second office in the city center. It was also her birthday that night so we had a looot to celebrate

2.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg5.jpg7.jpg 8.jpg21.jpg 9.jpg10.jpg 11.jpg13.jpg20.jpg 14.jpgMy mom has always been my number one inspiration, she is the most positive person I’ve ever known and definitely the most hard – working woman, I guess I inherited some of those hard working skills from her haha (hmm…I wish)!

Seeing her reach her goals always makes me work harder, in a way she makes me believe that if I put enough effort there will always exist a way to accomplish what you want.

Back to the amazing night: there were a lot of close people, family and friends and I had a blast. It feels amazing to celebrate such special things with your closed ones. In the end no one replaces your family and best friends right? I was clearly having a blast, you can see that from the pictures as well haha!

Enjoy!

Wearing:
Mango Dress
ZARA Boots
Mimble Necklace

Tung tung!!

Kjo javë ka qenë e mrekullueshme, shumë gjëra të reja kanë ndodhur. Nëna ime e ka hapur ordinancën e dytë ‘Dita – Dent’ në Qendër të Prishtinës, ajo po ashtu e ka pas edhe ditëlindjen, pra kishim shuuumë për të fesutar këtë javë 😀

Ajo ka qene gjithemonë inspirimi im kyq: natyrisht që ajo është një ndër personat më pozitiv që njoh, dhe super punëtore….besoj se i kam trashëguar disa nga këto cilësi prej saj (haha kisha pas dëshirë)!

Duke i parë të arriturat e saj gjithëmonë jam inspiruar që të punojë sa më shumë, per shkak se ajo më ka bërë të besojë se me punë ka mundësi te arrihet ajo që dua!

Ishte një natë e bukur me familje, shoqëri dhe te afërmit tanë, natyrisht se nuk ka me bukur se sa ti festosh këto moment të bukura me njerëzit e zemrës!

Përqafime,

fishnetsandrainbows

Veshur:
Fustan nga Mango
Cizme nga ZARA
Qafore nga Mimble

You Might Also Like

Leave a Reply