Lifestyle, Looks

Mercedes Benz Fashion Week in Istanbul DAY 3 & 4

March 21, 2015

1.jpgHello everyone!

I am finally home after hectic days in Istanbul and today I have literally done nothing except posted these pictures and the video on the blog. Istanbul has been amazing, I haven’t had the chance to visit the city much but it is okay since a number of amazing things happened.

1.jpg4667152804667151224668390543.jpg 4.jpg28 5.jpg 7.jpg 9.jpg11.jpg 12.jpg 13.jpgimage (30)IMG_1515unnamedIMG_2289Processed with VSCOcam with p5 presetProcessed with VSCOcam with p5 preset

Well despite being photographed for a number of magazines and by different photographers I have also been featured on VOGUE. Oh my god, it literally felt like waking up from a dream. I remember the moment when my sister was stumbling upon internet and suddenly she went like: OMG Rite you’re on VOGUE, we were jumping up and down on the king bed of the hotel; I swear I will never forget that moment.

So, it has been successful, fun, exciting, stressful, and everything in between. But the most amazing things happened and I got to meet a lot of people and I can’t wait to work with them in the near future.

Just want to thank everyone for checking out my blog daily and for supporting me. <3

Lots of love,

RITASARAQI

Tung tung, si jeni? Unë më në fund u ktheva në shtëpi pas disa ditëve super të zëna në Stamboll dhe sot nuk kam bërë asgjë tjetër veqse kam pushuar tërë ditën dhe e bëra gati këtë post. Ditët në Stamboll më kaluan shumë shpejtë, orët më dukeshin minuta. Sidoqoftë nuk kam pasur kohë mjaftë që të e vizitoj qytetin mirëpo pasi që kam qenë më heret dhe këtë here ndodhën shume gjëra të bukura atherë po ia fali vetes hhaha.

Dua të ju jap lajmin më të rëndësishëm për mua, përveq faktit se cdo ditë më fotografonin fotografë të ndryshëm të revistave të ndryshme, ajo që e konsideroj super të madhe dhe të suksesshme është se me kanë postuaR në VOGUE, besoj se as që kam nevojë të vahzdoj të shkruaj më haha. Më kujtohet moment kur motra po shiqonte në internet dhe une isha duke u bërë gati për të dale në qytet, për një moment ajo thot: OMG Rite je ne VOGUE, dhe për një moment u shokova. Pastaj natyrisht ishim duke kërcyer ne shtratin e madh të hotelit dhe definitivisht dita ishte e jona: moment që nuk do të e harroj kurrë.

Pra, ishte një javë me shumë sukses, kënaqësi, stress, por gjërat më të bukura ndodhën.

Dua të e lë me kaq, por po ashtu dua të ju falemderoj te gjithë juve që e shikoni blogun tim.

Shume dashni,

RITASARAQI

You Might Also Like

Leave a Reply