Lifestyle, Looks

Mercedes Benz Fashion Week in Istanbul DAY 1 & 2

March 18, 2015

1.jpgHi guysss, how’s everything? For all of you that are following me on social networks I am sure you know by know how busy my days have been lately. Regardless of that fact I still wanted to post some pictures and a short writing to tell you guys everything about Mercedes Benz Fashion Week (MBFW) in Istanbul.

4.jpg 5.jpg 6.jpg9.jpg34.jpg 10.jpg 11.jpg 12 12.jpg 13.jpg31.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg10671326_856458257729297_3329364280656550758_n 18.jpgimage (26) 19.jpg 20.jpg 21.jpg23.jpg22.jpg24.jpg 25.jpg 26.jpg 27.jpg 28 28.jpg 29.jpg33.jpg32.jpg 30.jpg

First of all I am beyond happy that in only two months I have been invited to attend another Mercedes Benz Fashion Week, it still seems surreal to me.

The days have been hectic here, attending shows all day long; also I’ve had so far some quite important meetings for which I am so happy about. Moreover, I met so many cool people and I feel so good when I meet new and inspiring people. I always think that traveling has highly contributed in making me the person I am today; different cultures, different people  I got to meet and everything in between have had an influence in me.

During these days I have attended a number of shows, however, my favorite ones up to now were by Ece Gozen and Raisa & Vanessa, I just loved the clothes that they designed, the music in the show and everything else, you guys definitely check out their fb pages.

I am here now at Marti Hotel writing and posting pictures whereas the sun is shining outside, the weather is just beautiful, I wish I stayed for a bit longer.

I have some other shows to attend today so I need to rush a bit, but I’ll post other pictures soon as well.

Follow me on social networks for updates though: instagram, twitter, and facebook!

Hugs and kisses,

fishnetsandrainbows

Wearing:
First Day of MBFW: Leather Jacket by Mango, Dress by
Second day of MBFW: Blazer and Skirt by MF Fashion Studio
Second outfit of second day: Jumpsuit by Drenusha Xharra

Tung tung, si po kaloni? Të gjithë ju që po më përcjellni në rrjetet sociale tanimë e dini se sa të zënë e kam pasë këtë javë. Tani ndodhem në Stamboll për Javën e Modës dhe pata shumë dëshirë që të i postoj disa fotografi nga dy ditët e para dhe të shkruaj pak mbi Javën e Modës në Stamboll.

Së pari dua të ju tregoj se jam teper e lumtur që brenda dy muajve më kanë ftuar të marrë pjesë në Javë të Modës, së pari në Berlin dhe tash në Stamboll, ende me duket ëndërr.

Dita e tretë që jam këtu dhe ditët më janë dukur minuta, duke filluar me takime, shows dhe gjithqka tjetër. Poashtu kam njoftuar shumë njerëz të cilët me kanë impresionuar dhe poashtu më kanë inspiruar shumëëë! Gjithmonë kam qenë adhuruese e udhëtimit për arsye të ndryshme, përveq faktit se njofton kulturë krejtësisht të re poashtu njofton njerëz të ndryshëm që në ndonjë mënyrë kanë influence në ty.

Gjatë këtyre ditëve kam qenë ne shows të ndryshme, sidoqoftë të preferuarat e mija ishin nga Ece Gozen dhe Raisa & Vanessa. Më pëlqeu gjithqka nga këto të dyja: rrobat natyrisht, por muzika e përzgjedhur dhe qdo gjë tjeter ishte shumë interesante.

Tash ndodhem në Hotel duke postuar fotografi dhe duke shkrujatur këtë artikull, ndërsa dielli po nxen jashtë, dhe po koha ka qenë shumë e mirë këto ditë, do doja të qëndroja më gjatë!

Tash duhet të ngutem që të bëhem gati për shows e ditës së 3-të, sidoqoftë mos harroni të më ndjekni në rrjetet sociale:  instagram, twitter, dhe facebook që të i shihni fotografitë që do të i postoj sot!

Përqafime,

fishnetsandrainbows

You Might Also Like

Leave a Reply