Looks

It’s beginning to look a lot like Christmas….

December 24, 2014

3.jpgChristmas, New Year….the best time of the year. It has actually began to look a lot like Christmas in Prishtina, the big trees surrounded by lots of people taking pictures and most importantly, smiling! And yes of course I have to shoot some photographs right in front of that giant, lighting, beautiful tree…

2.jpg4.jpg7.jpg6.jpg11.jpg13.jpg14.jpg
I know I am not the only one who appreciates and loves the end of year festivities. I just feel so happy during this time of the year and really want to spend it with my closed ones: family, my lover boy, and special friends. Everything seems better and happier in my opinion…just laying on that couch covered in the warm blanket and watching a movie feels better…is it because of the tree or the presents that keep staring at me? hahaa!

To tell you the truth I cannot believe it is almost a year that I first started writing on my blog, still feels like yesterday! The time is passing by sooo quickly and sometimes it got me thinking of all the things I’ve accomplished so far and want to continue accomplishing, but sometimes, I feel like I won’t have the time, it will just pass and I won’t be able to even smell it. But in the end I think that present matters the most and that’s what we should focus on!

I’ll leave you to the photos and I am warmly greeting from Prishtina.

Merry Christmas to all.

Lots of love,

fishnetsandrainbows

Wearing:
H&M Fur Coat
ZARA Top and Short
Sherri Hill Over – knee boots
Gentli short boots

Photograpy:
Blerim Berisha

Jam e sigurt që nuk jam personi i vetëm qe i vlerëson shumë festat e fund vitit. Më bejne me u ndi shumë të lumtur dhe kam deshirë të i kalojë me njerëzit ma të dashur: familjen, të dashurin dhe shoqninë time. Gjithqka më duket më e lumtur…edhe në qoftese jam duke shikuar ndonjë film, atmosfera në shtepi duket më e kenshme…nuk jam e sigurt a është kjo për shkak të bredhit, dekorimeve apo per shkak te atyre dhuratave të cilat me shikojnë në sy vazhdimisht…. haha!!!

Ky vit definitivisht kaloi shumë shpejt, nga një herë nuk besoj se po behet gati nje vit po ashtu qe fillova blogun, ende me duket si dje! Shpesh mendoj për gjërat që kam arritur deri sot dhe ato që dua t’i arrij ne te ardhmën e afert, po nga një herë më duket se koha do të kalojë shumë shpejtë dhe gjithqka do të më duket si ëndërr. Por në fund, mendoj se koha e tashme ka më së shumti rëndësi dhe duhet të fokusohemi aty!

Po ju lë në shoqeri të fotografive dhe po ashtu ju uroj të gjithve Krishtlindjen nga Prishtina me diell.

Shumë dashni,

fishnetsandrainbows

 

 

You Might Also Like

  • Reply 79Sung April 4, 2017 at 6:05 pm

    I must say you have high quality content here. Your website can go viral.
    You need initial traffic only. How to get it?
    Search for: Miftolo’s tools go viral

  • Leave a Reply