Looks

IT’S A LOVE STORY!

April 27, 2015

mmm-18

mmm-25 mmm-26mmm-6mmm-15mmm-13
I find it hard to fall in love, but believe me, I did! This red dress is clearly my love at the moment: not only because of the color but it also just fits perfectly. I couldn’t be happier! Red is the color of the season, we’ve noticed that during the Spring/Summer Collections of many designers and I feel like I should wear more of the color as well, especially when I get some tan. I also got some new Miu Miu sunnies just recently and I am in love with these as well, agh so many goodies I just can’t stop shopping and falling in love constanly haha :(.

Love,

RITA SARAQI

Wearing:
ZARA Blazer, Dress and Shoes
Miu Miu Sunnies

Hair:
Korab Abdullahu Hair Salon

E kam të vështirë të dashurohem, por më besoni këtë here ishte mjaftë lehtë haha! Ky fustan i kuq është qartë dashuria ime e tanishme: jo vetëm për shkak të ngjyrës, por edhe për modelin që ka, përshtatet në mënyrë të përkryer. E kuqja është ngjyra e sezonit, ne e kemi vënë re këtë edhe gjatë koleksioneve te ndryshme që janë prezentuar në Javët e Modës Pranverë/Verë 1. Mendoj se duhet të vesh më shumë këtë ngjyrë këtë sezonë, sidomos kur të marrë pak ngjyrë nga dielli, besoj se do të dukej perfekt. Gjithashtu së fundmi i kam blerë edhe një plaë syze të reja nga Miu Miu dhe u dashurova lehte edhe në këto, ahh, qartë jam një shopaholic dhe spo mund të ndalem.

Përqafime,

RITA SARAQI

Veshur:
ZARA Setër, Fustan dhe Këpucë
Miu Miu Syze

Flokët:
Korab Abdullahu Hair Salon

 

You Might Also Like

Leave a Reply