Inspirations

GIGI HADID for TOPSHOP A/W 15

August 27, 2015

44253338-58d7-440f-b081-a77712f82255-1654x2040GIGI HADID, the well known model has recently been revealed as the new face of the TOPSHOP A/W 15 Campaign. We love her, we love TOPSHOP brand we also love this perfect combo, so decided to share it with you guys so you can get inspired from TOPSHOP for your first A/W pieces.

GIGI HADID, modelja e njohur së fundmi është shpallur si fytyra e re e fushatës së Topshop për Vjeshte/Dimer 15. Na pelqen shumë Gigi, marka Topshop dhe mendojmë se kombinimi është perfekt. Athëre, deshëm të ju inspirojmë edhe juve sot me disa fotografi nga kjo kampanjë.

gallery-1437988583-tux-blazer-68gigi-hadid-topshop-3-large gigi-hadid-topshop-campaign-fall-2015-12 gigi-hadid-topshop-campaign-fashion-ftr gigi-main_0rs_634x857-150727073742-634.6.Gigi-Hadid-For-Topshop.jl.072715 rs_634x945-150727073742-634.5.Gigi-Hadid-For-Topshop.jl.072715untitled-article-1437997408LOVE,

RITA SARAQI

Photos: TOPSHOP, TorontoIsFashion.

You Might Also Like

Leave a Reply