Looks

Geek Look for a Friday!

October 17, 2014

1.jpg

I bet you all know how I am feeling right now….the end of the week + the end of the day and all I’m thinking about is Friday Night. I’ve had quite a tiring week, regardless of working all day at the office I’ve had a lot to do about the blog but I was so enthusiastic about it. First, I was present on a TV Show on Thursday; second, I have been interviewed for a magazine….I will post everything online once they’re published.


2.jpg 3.jpg 7.jpg 10.jpg 11 5.jpg 6.jpg4.jpg8.jpg

For this Friday I chose this Geek Look; it took me back to the University days when I used to dress just like this, a skirt or some casual pants and a maxi pullover that would immediately give me the ‘stylish look’ + adding a fedora hat was always an option. So, I guess this outfit answers the question of: ‘what to wear when you don’t know what to wear’ – it always works out.

I think I’ll leave it here and wish you all and myself a great weekend. To know more of what’s going on, just follow me on social networks: instagram, twitter, and facebook.

Ma mer mendja që të gjithë e dini se si po ndihem tani … fundi i javës + fundi i ditës, tani po mendoj vetem për natën e së Premtes.  Kam pasur një javë mjaft të lodhshme, përveq që kam punuar tërë ditën në zyrë, kam punuar shumë edhe në blog, por isha shumë entuziaste për gjithçka që ndodhte. Së pari, kam qenë e ftuar në një emission televiziv ne Klan Kosova të Mërkurën dhe së dyti më kanë intervistuar për një reviste….do të i postoj në blog të gjitha sapo të publikohen.

Për këtë të Premte zgjodha këtë ‘geeky dukje’, më ktheu në ditët e Universitetit kur jam veshur kështu: një fund apo pantolla dhe një maxi pullover i cili menjëherë e jep dukjen ‘stylish’ + një kapelë fedora ishte gjithmonë opcion. Pra, mendoj se kjo dukje i përgjigjet pyetjes se: “çfarë të veshi, kur nuk dimë se çfarë të veshim’ – gjithmonë funksionon. J

Për të ditur më shumë se çfarë po ndodh së fundmi, mos harroni të më përcjellni në rrjetet sociale: instagram, twitter, dhe facebook.

Wearing:
ZARA Knit
Mango Shirt
Two.n Skirt @Wearme Shop
Gentli Boots
Calliope Hat
ZARA Bag

Photography:
Blerim Berisha 

You Might Also Like

Leave a Reply