Looks

FRIDAY!!!

February 5, 2015

Processed with VSCOcam with f2 preset

Do you ever ask yourself the very famous question ‘If not now, when?’ because I clearly do.

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Do you ever ask yourself the very famous question ‘If not now, when?’ because I clearly do.

You wake up in the morning and the first thing that pops into your mind is that doubt you’ve been trying to avoid quite often lately, yet it still exists somewhere back in the head. I guess we all have it and we all want to know how to get rid of it also.

I am not writing this to tell you that I know the solution haha, because I don’t know either, but I certainly have an opinion about it that I’d like to share with you!

I guess that for whatever reason we have that doubt the best decision is not to avoid it but to challenge it instead. I sometimes ask myself the very famous question ‘If not now, when’, which at times gives me strength to continue and defeat the doubts that I might be facing. However, I certainly am one of those people who obviously believe that experience makes us and we learn by experiences (the good ones or the bad); not by sitting at home like a couch potato thinking what ifs.

In my opinion it is fulfilling to look at the challenges and understand that life did not get easier, but I only got smarter! 😉

It’s FRIDAY though, bring it up!

Muchos love,

fishnetsandrainbows

Wearing:
ZARA Coat
ZARA High Waist Leggings
Nike Roche Sneakers
ZARA Bag

A e pysni ndonjëherë veten pyetjen e njohur ‘ Nëse jo tani, kur?” Sepse unë po.

Zgjoheni në mëngjes dhe gjëja e parë që ju shkon në mendjen tuaj është ai dyshim që jeni përpjekur të i shmangeni mjaft shpesh kohëve te fundit, megjithatë ende ekziston. Besoj se te gjithe nga ne kemi pasur kësi lloj eksperience dhe kemi deshir të dite se si të e largojmë atë mendimi nga truri.  Sot nuk po shkruaj për të ju treguar se si mund ta largoni atë, sepse nuk e di haha, sudiqofte, kam nje mendim dhe sot deshta të e ndaj me ju.

Mendoj se për çfarëdo dyshimi qe kemi dhe vazhdimist mendojm për të, është me rëndësi që mos të i shmangemi por të provojme t’a sfidojmë. Nganjëherë pyes veten pyetjen e famshme  “Nëse jo tani, kur’, e cila ne nje menyre me jep jep forcë për të vazhduar dhe të mposhtur dyshimet me të cilat ballafaqohem ndonjë herë. Megjithatë, unë me siguri jam një nga ata njerëz të cilët padyshim besojnë se përvoja na bën ne dhe ne mësojmë me se shumti nga përvojat (pa marrë parasyshë a janë të mira apo të këqija ); jo duke u ulur në shtëpi duke menduar me orë të tëra.

Kaloni super mirë këtë të Premte dhe mos mendoni thellë, haha.

Ju don.

fishnetsandrainbows

You Might Also Like

Leave a Reply