Inspirations

Collaboration with Invaluable Company

November 16, 2014

fishnetsandrainbows collage

Hello guys, how’s your Sunday going?

So today I did a collage with some of the pieces of Invaluable Company, which is the world’s largest online auction marketplace. Here you can find more pictures of their rings! And yes I was happy to do that and be part of their project.

I chose the two rings and also the three bracelets with this look. I definitely was inspired by Audrey Hepburn and had the idea of creating a more chic and elegant look so I think that the jewelry I chose fit perfectly with the whole look.

Check out their websites and definitely get some inspiration by this look!

Happy Sunday!

#fishnetsandrainbows #ritasaraqi

Përshëndetje njerëz, si po e kaloni këtë të Diel?

Me kanë kontaktuar nga kompania www.invalubale.com, nje online kompani që bën shitje online dhe më kanë pyetur të krijoj nje kollazh duke përdorur disa nga produktet e tyre, pasi që ju pelqen shumë stili im. Me vjen shumë mireë që jam pjesë e këtij projekti poashtu.

Për këtë kollazh i kam zgjedhur nga kjo kompani këto dy unaza dhe po ashtu tri byzylykë. U inspirova nga Audrey Hepburn dhe isha e interesuar të krijoj një dukje më elegante, mendoj qe aksesorët qe zgjedha shkojne shumë mirë me një nga këto veshje.

Për aksesorë të tjerë mundeni po ashtu të vizitoni web faqen e tyre dhe po ashtu shpresoj të inspiroheni nga ky kollazh!

Kaloni këtë të Diel sa me mirë!

#fishnetsandrainbows #ritasaraqi

 

You Might Also Like

  • Reply Anna-Alina November 16, 2014 at 8:33 pm

    Hey! Do you want to win a warm coat? If yes, just join my new giveaway! http://anna-alina.blogspot.com/2014/11/oasap-giveaway-win-warm-coat.html

  • Leave a Reply