Inspirations, Looks

Collaboration with Kaona Duriqi

June 8, 2015

_G9T1638Hello loves,

Long time no see 🙁 My life has been so complicated these past two weeks and I haven’t been able to post , however, starting today I will be less busy so I will post 3 – 4 times a week, same routine as before (wohoo).

_G9T1647 _G9T1649 _G9T1663_G9T1667 _G9T1669 _G9T1696 _G9T1699_G9T1665_G9T1703_G9T1705 _G9T1706 _G9T1708 _G9T1709 _G9T1713 _G9T1714_G9T1716I will tell you everything about my plans and how my past 2 weeks have been in the next post since this one I have to dedicate to this special collaboration I did with a designer based in Prishtina, Kaona Duriqi.

This time you see me wearing a glamorous dress but I felt amazing in this one and also in the others. We shot like 6 beautiful dresses in one day but today I am only sharing this one, you should all wait and see the others (gosh, ahmazing).

Love you all,

RITASARAQI

Wearing:
Kaona Duriqi Dress

Make – up:
Studio Sellma 

Tung tung,

Ka kohë qe nuk kam qenë prezente dhe ju kërkoj falje. I kam pasë dy javë shume të ngarkuara dhe nuk kisha mundësi të postoj, mirëpo, duke filluar prej sot kthehem në rutinen e më parshme, 3 – 4 poste në javë wohooo!

Do të ju tregoj me shumë për dy javët e kaluara në postin e ardhshëm për shkak se këtë herë desha të ju tregoj më shumë për bashkepunimin tim me dizajneren nga Prishtina, Kaona Duriqi.

Këtë herë më shihni duke veshur fustan glamuroz në dallim me kombinimet që postoj zakonisht në blog. Sidoqoftë, ndihesha shume mirë në këtë fustan dhe në të tjerët po ashut, përveq që ishin tepër të bukur po ashtu me bënin të ndihesha shumë rehat. Gjatë verës kemi mjafte ngjarje speciale dhe unë definitivhst do zgjedhja të veshi ndonjë nga këto fustane, po ashtu ju prpozoj juve te bëni të njejtën gjë. Sot po e ndaj me ju vetem një, mirëpo gjatë ditëve në vijim do të keni rast të i shini të gjithë!!!!

Shumë dashni,

RITASARAQI

Veshur:
Kaona Duriqi Dress

Make – up:
Studio Sellma 

 

 

You Might Also Like

Leave a Reply