Looks

New Collaboration with veneramustafa

November 10, 2014

I’ve got some important news: all of you who are interested to buy any piece from #veneramustafa‘s spring/summer collection will get a 15 % discount by using #fishnetsandrainbows code. I know ya’ll are super exciteeed!

 

10009825_718496224904562_4676304442557037425_n10177234_718496188237899_9079969322043754792_n 10347070_718495778237940_476145051989041408_n 10419525_718495544904630_8631712030468691911_n 10500360_718495488237969_8168028646972290599_n 10525705_718495658237952_5534932181069120597_n 10547686_718495838237934_7796424754590910639_n10306384_718496211571230_4277094137742656104_n397563_718496298237888_1987516166155981335_n

Hey guyyyys, started the week off right? I was just posting up these pictures that we took during the weekend. I’ve had a terribly busy weekend, with all the shoots and stuff, but in my opinion busy equals fun fun.

The designer from prishtina #veneramustafa, just launched her new Autumn/Winter 14-15 Collection, so for this shoot I’ve collaborated with her, also I was present in her video for the new collection, as seen at the top of this post.  Well, this shoot is a bit different from the others, since it is not only me in it, and I need to thank my friend Ditea for her presence.

Also I’ve got some important news: all of you who are interested to buy any piece from #veneramustafa‘s spring/summer collection will get a 15 % discount by using #fishnetsandrainbows code. I know ya’ll are super exciteeed!

for any questions just hit me up and I’ll get back to you.

love.

Hej njerz, si po shkon java? Une kam pasë një jave super të zënë duke bërë shumë fotografi dhe plane, mirëpo, siq e dini tani, për mua ‘busy’ tingëllon ‘fun.’

Dizajnerja nga Prishtina #veneramustafa këtë javë ka lansuar koleksionin e re Vjeshtë/Dimër 14-15 dhe për këtë koleksion isha prezente në videon që lansoi, siq mundeni me e pa në fillim të këtij posti. Gjithashu, jeni mësuar të më shihni vetëm mua në fotografi mirëpo këtë herë provuam diqka ndryshe, pra dua ta falenderoj Ditean për prezencën.

Po ashtu kam edhe disa lajme të mira për ju….Pasi qe kam bashkëpunuar me këtë dizajnere tani më disa herë, këtë herë vendosem diqka te re, pra: për koleksionin e fundit Pranverë/Verë të dizajneres veneramustafa keni 15 % zbritje duke përdorur kodin #fishnetsandrainbows.

Per qdo pyetje më kontaktoni lirisht!

#fishnetsandrainbows

Wearing:
veneramustafa
Gentli shoes

Photography:
Meddy Huduti

Hair and Make Up:
Studio Sellma Hari & Make-up

 

You Might Also Like

  • Reply Anyla Dautaj November 13, 2014 at 10:01 pm

    Pretty ladies in pretty outfits 🙂 🙂

  • Leave a Reply