Beauty

CELL 1

October 11, 2016

2 3
Produktet për fytyrë te cilat kom fillu me i perdorë se fundmi janë nga Cell 1. Më poshtë mundeni me e gjetë një përshkrim rreth produkteve:

4 5 6 7 8 9
CELL – 1 xheli me ekstrakt të pastër kërmilli, efektivisht rikthen qelizat e lëkurës tuaj, dhe po ashtu i jep lëkurës nuancë mat, nështresë ideale për artikujt e tjerë kozmetikë.

Cilësia dhe efekti i shkëlqyer i xhelit është konfirmuar nga miliona konsumatorë të kënaqur në të gjithë botën. Përdoruesit e xhelit Cell – 1 tani raportojnë për përmirësim të ndjeshëm dhe të dukshëm të rrudhave , puçrrave, akneve, plagëve dhe shenjave .

Pas përdorimit të xhelit Cell-1 mund të aplikohen produkte të tjera, siç janë krema e ditës, krema e natës, artikujt kozmetikë, losioni për trupin dhe krema kundër diellit. Rekomandohet përdorimi i xhelit Cell-1 dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.

Këtë herë kompania Swiss Medical Products do të sjell në trepan edhe produktin Cell -1 Body Lotion e cila poashtu përmbanë ekstrakt nga xheli i kërmillit.

Për më shumë informata rreth produkteve Cell 1, shikoni edhe ne faqen e Cell 1 ne Facebook.

xxx

RITA SARAQI

You Might Also Like

 • Reply Natascha Cox March 19, 2017 at 1:36 pm

  Great post, love the style of your blog! If you get a
  moment please check out my latest post too if you can. Looking
  forward to your next one 🙂
  http://www.nataschacox.com xxx

 • Reply RandomGuy007 January 22, 2018 at 2:14 pm

  Thats super cool. But also this, I mean…yeah.
  http://skypip.com/

 • Leave a Reply