Looks

Bohemian Glory!

May 18, 2015


IMG_4472a

Oh this is definitely one of my favorite shoots: I just love this dress, the location, the weather, basically I love everything about it. I wore this dress at one of the Fashion shows in Istanbul a month ago, but this time I felt like this would totally rock a #boho look. I styled it with the gladiator sandals, unfortunately the dress is too long and you can’t see the sandals but they looked pretty good with this dress.

image (4) image (5) IMG_4442aimage (7)
It is almost summer time: the day is getting longer, dresses shall be shorter actually but apparently I like to break the rules and I went for a long dress this time :P. Still, I really like to wear long dresses during the summer, they are really comfy plus they look super good. I also feel like the Festival time is getting closer and I would definitely choose a dress with such patterns for a Festival look. What do you guys think?

Follow me on @instagram and @facebook for updates!

Love,

RITA SARAQI

Oh këto padyshim janë disa prej fotografive të mija të preferuara. Më pëlqen shumë ky fustan, lokacioni, koha, dhe gjithqka tjeter. Kam veshur këtë fustan në Javën e Modës në Stamboll ndërsa tash e pata në mendje se do të shkonte mjaftë mirë për të realizuar një #boho look. Këtë herë pra vendosa të e kombinoj me sandalet gladiator nga Mango, sidoqoftë fustani është mjaftë i gjatë dhe nuk po shifen sandalet mirëpo dukeshin majftë mirë sipas mendimit tim.

 

Pothuajse erdhi Vera: dita po bëhet më e gjatë, fustanet duhet të jenë më të shkurtër në të vërtetë, por me sa duket unë akm dëshirë me i thy rregullat dhe këtë herë zgjodha fustan të gjatë. Gjithashtu koha e Festivaleve po afrohet dhe për një festival do të shkoja me një veshje të tille: një fustan të gjatë dhe një palë sandale! Cka mendoni ju???

Mos harroni të më ndjekni në @instagram dhe @facebook  për të ditur më shumë rreth ditës time.

Dashni,

RITA SARAQI

You Might Also Like

Leave a Reply