Looks

Bloggers Unite Photo Collab

January 6, 2015

16.jpg

Hello ya’llll, what’s poppin??

I guess this is my first outfit post for 2015 which also is a Photo collaboration with a fellow blogger, Blertina from britesouls.

 

2.jpg4.jpg 5.jpg 7.jpg9.jpg15.jpg 11.jpg 12.jpg1417.jpg18

Blertina and I have planned a collaboration before, however, she lives in Greece and was in Prishtine only for a few days and it was a bit difficult for us to meet and come up with other ideas. Still, we decided to snap some photographs quickly.  Not sure whether you may notice from our poses but we were literally freezing, I guess it was -5 or something.

I decided to go for an all black outfit…In tough times when I have no idea what to wear an all black outfit saves me haha, and this was definitely a similar case. Blertina chose this huge cape from Burberry, which I think was so chic and most importantly warm for the cold winter days.

My 2015 started quite productively; I have been continuously meeting different bloggers and we did some brainstorming on different ideas, can’t wait to tell you everything soon. Hopefully 2015 will only continue like this.

Enjoy the pictures and to know more about Blertina, check out her blog: www.britesouls.com

Wearing:
Mango Jacket
ZARA High Waist Pants
ZARA Boots
Ray Ban Sunnies
Forever 21 Purse

Photography:
Vesa Pupovci

Mirëmëngjes,

Si po ju shkon java e parë e vitit 2015?

Ky është posti i parë i vitit 2015, një bashkëpunim me një blogere tjetër, Blertina nga britesouls. Blertina dhe une e kemi planifikuar këtë bashkëpunim me herët, mirëpo duke e marrë parsyshë se ajo jeton në Greqi dhe erdhi në Prishtinë vetem për një kohe të shkurtër, nuk kishim mundësi për diqka më shumë. Sidoqoftë, vendosëm të bënim disa fotografi së bashku. Nuk po di se a po e vëreni nga fotografitë mirëpo ishim duke u ngrirë, ishte -5 C atë ditë.

Vendosa të zgjedh një ‘all black outfit,’ në kohët e vështira, kur nuk di se qfarë të vesh një veshje e tillë funksionon mjaftë mirë. Ndersa Blertina zgjodhi pelerinën nga Burberry, mjafte elegante dhe e nxehte për dite të ftohta si kjo.

Vitin 2015 e kam filluar në menyrë produktive, se fundmi kam pasë takime me blogere të ndryshme dhe po ashtu kemi bërë disa plane për këtë vit, do të ju tregoj per detaje shumë shpejt. Shpresoj se ky vit vetëm do të vazhdoj kështu.

Mos harroni me e kqyre blogun e Blertinës po ashtu dhe me u inspiru për veshje të ndryshme: www.britesouls.com

 Veshur:
Jakne nga Mango
Pantolla nga ZARA
Cizme nga ZARA
Syze Ray Ban
Cante nga Forever 21

You Might Also Like

Leave a Reply