Lifestyle

Beauty: A day at ‘Sellma and Kaci Studio’

February 3, 2015

1.jpg

My love for makeup has always been quite small, where I’d only use a bit of mascara and foundation since high school and actually it continued like that ever since haha. I mean as you’ve guys already noticed from my previous posts I am not big fan of make-up and definitely not someone who would stay in front of the mirror for an hour or so doing my make-up.

20.jpg5517.jpg2.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg3.jpg17.jpg18.jpg

Luckily, when I want to have a professional make-up on me I choose Make Up studio in Prishtina, Studio Sellma. Even if I wanted a natural make-up look or a super artistic one I already know that by the end I will be highly satisfied.

So, this time I decided to share with you something different: A regular day when I visit Sellma Make up Studio and Kaci Hair Studio. We decided to take some photographs with Norik Uka and I guess they turned out pretty good. I wanted to give you guys an idea of a natural look that I usually prefer. I couldn’t take pictures of all the steps and the products that were used but I will make sure to include that next time I write about make-up.

Well, the simple thing is that if you have the same problem as me and have no idea how to get to this look (both hair and make-up) you can easily visit Studio Sellma and Kaci and they will take care of you haha.

Have a great Tuesday and to be fully updated follow me on social networks: Instagram, Facebook and Twitter.

Lots of love,

fishnetandrainbows

Dashuria ime për make-up ka qenë gjithmonë mjaftë e vogël, prej shkollës së mesme fillova të perdore maskarë dhe ndonjë sherk të lehte, por fatkeqsisht mbetë me aq haha. Tashmë edhe prej posteve të kaluara keni pas mundësi te vëreni se nuk jam fanse e madhe dhe definitivisht jo që qëndron para pasqyrës për një orë apo më shumë duke bërë make-up.

Pra, këtë herë kam vendosur të ndaj me ju diçka më ndryshe: një ditë të rregullt kur unë vizitoj Sellma Make up Studio dhe Kaci Hair Studio. Aty vendosëm ti bënim disa fotografi të dukjes natyrale. Fatkeqsisht, nuk kam pasë mundësi me i tregu hapat dhe produktet që janë përdorë me mbrri tek ky look për shkak se fotografitë i kemi realizu shumë shpejtë, mirëpo heren tjetër do sigurohem të i perfshij edhe ato.

E pra më e thjeshta është se nëse keni të njejtin problem si une dhe nuk dini te arrini tek ky look, ju thjesht vizitoni këtë Studio dhe ata do të kujdesen për ju haha.

Shpresoj të keni një të Martë të mirë dhe për të ditur më shumë për mua, mundeni me më ndjeke edhe në rrjetet sociale si: Instagram, Facebook dhe Twitter.

Photography:
Norik Uka

You Might Also Like

  • Reply AvisGillyhh May 21, 2017 at 5:26 pm

    I see your site needs some unique & fresh content. Writing manually is time consuming, but there is solution for this hard task.

    Just search for – Miftolo’s tools rewriter

  • Leave a Reply