Lifestyle

As the days go by…

October 22, 2014

4

I’m sitting at home now, with a cup of coffee aside while I write this post, watching out the window and all I see is rain and the blurry sky. I say to myself, the season I somehow don’t prefer is on its way: rain, gray skies and cold weather. It’s hard to be happy in the morning when I’m aware that from now on  most of the time I will return home soaked wet. I tend to think of the sun, the beach, that bathing suit, sun bleached hair, those sandals that kept my feet company through the whole summer.

1 10744997_10203830079365266_1625001094_n 10735627_10203830079485269_1663441816_n 2 10743367_10203830073205112_115238788_n 5

But in the end I think of all the good things that come along with winter; the long nights at home, cozy atmosphere, staying under the blanket, watching movies… mmm all these thoughts give me some positive and relaxing vibes.

These photos were taken during the weekend when the weather was pretty good in here, with the sun shining, while now snow has covered most of the city, but I still think that this look would work out in a cold, autumn day, with only some black tights underneath the dress!

Wearing:
veneramustafa dress and summer cot
Bershka shoes

Photography:
Besian Durmishi

Jam ulur në shtëpi tani, me një filxhan kafe pranë, për derisa shkruaj këtë post, në të njëjtën kohë shikojë nga dritarja; krejt cka shoh është shi dhe qielli i trubullt. Sezoni që nuk e pëlqej edhe aq është afër: shi, qiell ngjyrë hiri dhe moti i ftohtë. Sado pak është e vështirë të zgjohem në mëngjes e lumtur, kur tashmë e di se gati qdo ditë do të mbërrij në shtëpi e lagur nga shiu apo bora. Më shumë mendoj për diellin, plazhin, atë kostum banje, per flokët e zbardhura nga dielli, dhe ato sandale që me shoqeruan gjatë gjithë verës.

Por në fund mendoj edhe për gjërat e mira që vijnë së bashku me dimrin; netët e gjata në shtëpi, atmosferë e këndshme, duke shikuar filma ndër një mbulesë të nxehtë … mmm të gjitha këto mendime më japin pozitivitet dhe ndjenja relaksuese.

Këto fotografi që po i postoj tani janë bere gjatë fundjavës kur koha ishte e mirë, me diell në Prishtine, ndërsa tani bora ka mbuluar pjesën më të madhe të qytetit. Sidoqoftë, mendoj se kjo veshje funksionon edhe në dite më të ftohta vjeshte, vetem me disa hullahope ngjyrë zezë perfundi.

Veshur:
veneramustafa fustan and palltë
Bershka këpuce

You Might Also Like

  • Reply Tielma October 23, 2014 at 5:04 pm

    Perfecto <3

  • Leave a Reply