Lifestyle

A day out in Prishtina!

January 30, 2015

13

Oh hello everyone, is your weekend going smoothly?

I’ve had a busy week, way too busy. Well, as you already know last week I was in Berlin and obviously when I came back to work this Monday my desk was full of documents that I had to sort out. So this week was hectic, working 8:00 to 18:00.

9.jpg 12.jpg 19.jpg 15.jpg 14.jpg 16.jpg 18.jpg 17.jpg 21.jpg 23.jpg 25.jpg 20.jpg 10.jpg 7.jpg 6 5.jpg 11.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 8.jpg 4.jpg

Well, since I had to work too much I didn’t have any time to shoot some outfit photos, but luckily I had some photos that I didn’t have the chance to post and I really wanted to share them with you.

So, my friend Kaltri a.k.a #Katchyourstyle lives in London, UK. We’ve only met 2 months ago or smth but immediately started talking fashion and everything, our friendship somehow clicked haha. The last time she was visiting Prishtina we decided to take some photographs and show you guys a bit of ‘A day out in Prishtina.’

We were just walking around the city, luckily the sun decided to show up that day and after we went for a coffee at Lulu’s: a really pretty and cozy place in the center of Prishtina. If you haven’t been there yet it is a must!

Whereas now I am just writing essays since I am applying for a scholarship to pursue my Master’s Degree abroad. Ugh can’t wait to finish everything.

Enjoy your weekend!

Love

fishnetsandrainbows

Photography:
Emanuel Gjokaj


Hair and Make up:
Sellma Make Up Studio
Kaci Hair Studio

Wearing:
Sasch Coat
Mango Top
ZARA High Waist Pants
ZARA Bag

Siq e dini javën e kaluar kam qenë në Berlin dhe pa dyshim kur  u ktheva në zyre pata tavolinën e mbushur me dokumente. Sa që më është dashur të punoj gjatë tërë javës prej 8:00 deri në 18:00.

Kështu që nuk kam pasë kohë as të bëj ndonjë fotografi të re, miëpo fatmirshit i kam pasë disa prej më heret të cilat menxi skam pritur të i shperndaj me ju!

Pra, shoqja ime Kaltri aka #Katchyourstyle jeton në Londër. Ne jemi takuar vetëm 2 muaj më parë, por menjëherë filluam të flasim për modën dhe shumë gjëra tjera të përbashkëta kështu që nuk ishte aspak e fshtirë haha!

Sa më kujtohet ka qenë e Shtunë dhe kohe me diell, fatmirsisht. Po ashtu kemi qenë ne Lulu’s: një vend shume i këndshëm në qendër te Prishtinës. Nese nuk keni qeë  ende duhet  të shkoni!

Ndërsa tash jam duke shkruar ese L pasi qe jam duke aplikuar për një Program Master dhe shpresoj të i perfundoj këto aplikacione sa më shpejttt!

Kënaquni këtë vikend.

Dashni

fishnetsandrainbows

You Might Also Like

Leave a Reply