Beauty, Lifestyle

A day at Dream Nails.

August 31, 2015

6 5

Taking care of one’s nails is is very important to any girl and even more so for women in my profession. I always devote a lot of attention to the smallest details and getting my manicure and pedicure right is a way for me to get to that perfect look. There are numerous choices and designs available out there and this allows anyone to get creative by combining numerous nail colors based on their style.3121510 8113 11For the past two years I have been visiting Dream Nails Salon every month. I somehow have set a date every month to do a manicure and pedicure and to enjoy that time only for myself, it has now become like a ritual, the one that I highly enjoy. A manicure and pedicure session feel super relaxing, when I just grab a magazine and don’t seem to think much, me time right?

This time I decided to show you guys the place that I enjoy visiting every month and the styles that I mostly prefer. I usually like to keep my nails short and more often I prefer colors such as black, red, or burgungdy. This time we decided to try this beautiful blue color with a hint of glitter and I am just loving it. Dream Nails offers lots of choices, whether you girls like designs or only plain colors, you can find literally anything there.

LOVE,

RITA SARAQI

Eshtë shumë e rëndësishme për cdo vajzë të kujdeset për thonjët, sidomos për vajzat në profesionin tim. Unë gjithmonë i kushtoj shumë vëmendje detajeve kështu që, manikyri dhe pedikyri ndikojnë në dujken time të përososur. Sot, kemi zgjedhje të shumta të dizajneve dhe ngjyrave dhe kjo na lejon të bëjmë kombinime të ndryshme duke u bazuar në atë që na pëlqen më së shumti.

Për dy vitet e fundit kam qenë vizitore e rregullt e Sallonit Dream Nails. Eshtë bërë si ritual i imi që cdo muaj të e vizioj për të bërë një manikyr dhe pedikyr. Ky sesion me bën të ndihem tepër e relaksuar, athere kur kam kohë vetëm për veten dhe nuk mendoj asgjë tjetër.

Kështu që këtë herë kam vendosur të ju tregoj më shumë për stilin e thonjëve qe preferoj dhe për vendin ku ndihem mirë. Zakonisht preferoj që të i mbajë thonjet e shkurtër dhe kryesisht e zgjedhi ngjyren e kuqe dhe te zeze. Mirëpo këtë herë vendosem të provonim diqka ndryshe, të kaltër me disa xixa, qe po me pëlqen shumë. Dream Nails ofron shumë zgjedhje, pavarësisht nëse ju pëlqeni vetëm ngjyra të thjeshta apo dizajne të ndryshme, eheeem.

LOVE,

RITA SARAQI

You Might Also Like

  • Reply Phil_Zendia March 20, 2017 at 1:00 pm

    I must say you have very interesting articles here. But your website is not even in TOP 20 google’s search
    results. I can help you to rank your page,
    send me email if you are interested – philzendia@tlen.pl

  • Leave a Reply