Inspirations, Looks

9 WINTER COATS TO SHOP Now.

December 7, 2015

9p8p

The cold weather is officially here and actually I couldn’t wait. I have so many coats in my wardrobe and they were all waiting to be worn. I could say that a coat is one of my favorite pieces and it definitely makes the outfit look pretty cool. So, today I’m sharing some of the coats that I fell in love with after browsing through different websites. I also fell in love with the one I am wearing in these pictures; I got from FDF Boutique here in Prishtina. Which one is your favorite?

Ditet e ftohta definitivsht kane ardhe….une mezi qe prisja. Duke e marre parasyshe se kam shuume pallta dhe jakne te dirmit ne dollap doja qe ti veshi te gjitha. Po ashtu, jam nje fanse e madhe e palltave dhe mendoj se e bejne veshjen te duket cool dhe bukur. Sot deshta te i shperndaj me ju disa fotografi te palltave te preferuara te cilat i morra nga webfaqe te ndryshme, si: ZARA, Nasty Gal, Isabel Marant, etc. Po ashtu me pelqen shume kjo te cilen e kam veshur une dhe e gjeta tek dyqani FDF ne Prishtine. Cila eshte e preferuara juaj?3p4p 5p 6p 7p9p

Have a good week y’all.

LOTS of love,

RITA SARAQI

Wearing:
FDF Boutique Coat
Gentli Shoes

Andddd my beautiful flowers straight from Say It With Flowers Shop 🙂

You Might Also Like

  • Reply Valjeta January 8, 2016 at 10:02 am

    A mund ta di Kjo e para me ngjyre light pink, ne cilen webfaqe gjindet ?

  • Leave a Reply